Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Tütün sızdırmaz özelliğe ehil olmaları dolayısı ile yangın çabucak insanoğluın duman zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Ivedili çıkış bapsı ismi ile bile bilindik bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde nispeten geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biraşkın kuruluşda bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Bunlar kabil âdemoğlu trafiğinin ziyade ve güvenlik zaafiyeti olan yerlerde yangın kapıları kullanımı yasalarca gereklidir. 5000 m2 nin üzerindeki mimarilarda binanın haricinde bir proje ile projelendirerek yangın kapıları ve yolları devlet izni alabilir.

Kapının güzel duyu konstrüksiyonsı ve rağbet edilen aksesuarların kullanmaı pahaı aracısız olarak etkilemektedir.

Yangın bapları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine ilgilı olarak değişir.

Yangın Kapısı zemin amacı insanoğluın dokunca gıyaben binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın kapısı kilidi güvenlik kilidi olarak aşina ve kapının dâhilen hariçya gerçek açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı yangın kapısı kilidinin montaj aşamasında yakınlarında bir beceri ile yerleştirilmesi, yangın takkadak yararlanmaı kolaylaştırır.

Yangın bapları her binanın önemli bir parçbirliıdır ve yazgı kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Paslanmaz çelik yangın bapları, özge yangın bapları kadar yapı emniyetliği niyetının önemli bir parçbirliıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, tehlikee dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin sair bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının denetçi altına kırmızıınmasına yardımcı mümkün ve insanların binadan güvenli bir şekilde Yangın çıkış kapısı istanbul boşaltma edilmesini katkısızlayabilir.

Yangınlar kâh o kadar şiddetli olmaktadır ki çeliği birlikte eritebilmektedir. Dürüst ağırlıklmış bir yangın kapısı binanın muhtevaindeki bina sakinlerinin dışarı tahliyesini mukannen müddet emniyetli hale getirir.

Kullanma amacı: Büyük alışdataş Yangın Kapısı merkezleri yahut stat kadar cıvıl cıvıl alanlarda ivedili çıkış kapısı skorsı elan fazla ve kesif aralıklarda olmalıdır.

Türkiye’de mevzii yönetmeliklere nazaran hangi konstrüksiyonlarda yangın kapısı işletmek zorunludur bakacak olursak;

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve dokumanıza %100 düzen katkısızlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip tamamlanmak; dayanıklı, bediiyat baplara en şayeste fiyatlarla ehil tamamlanmak sinein İletişim birliksına tıklayarak personellerimizden anlık bilgelik alabilirsiniz.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve uyanıklık etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Report this wiki page